Pomoćnici direktora

Slaviša Antić

Sektor za pravne, kadrovske, finansijske i administrativne poslove

Slaviša Antić rođen je 1969. godine u Kuršumliji. Po zanimanju je Specijalista - strukovni ekonomista (Professional Master) iz oblasti ekonomskih nauka. Osnovnu školu i matematičku gimnaziju „Veljko Vlahović“ završio je u Beogradu.

 

Više od 25 godina profesionalnog iskustva stekao je u JP PTT saobraćaja „Srbija“ i „Telekom Srbija AD“, gde je u kontinuitetu više od 15 godina na menadžerskim pozicijama.

 

U Telekomu Srbija radio je u Direkciji za biznis korisnike i rukovodio je Službom prodaje državnim organima, javnim preduzećima, velikim privrednim sistemima, ISP, KDS, audio provajderima i drugim velikim biznis korisnicima.

 

U Direkciji za komercijalne poslove rukovodio je Službom za praćenje investicione izgradnje, u čijoj je nadležnosti koordinacija aktivnosti sa lokalnim samoupravama i velikim poslovnim investitorima (green field investicije, industrijske zone/parkovi, stambeno poslovni objekti, tržni centri), koje se odnose na projektovanje i izgradnju IKT infrastrukture.

 

U dosadašnjoj karijeri, rukovodio je u Direkciji za rezidencijalne korisnike Službom prodaje digitalnih i on-line sadržaja, u čijoj je nadležnosti realizacija mobilnih plaćanja usluga i proizvoda (mPaymnent, mParking, mČlanarina, mPriznanica, video streaming …).

 

Ukazom Predsednika Republike Srbije odlikovan je Ordenom rada.

 

Društveno je aktivan u svojoj sredini, kroz angažovanje u školskom Odboru OŠ „Bora Stanković“.

 

Oženjen i ponosni otac dve ćerke i jednog sina.

 

Govori engleski jezik.